God Jul Och Gott nytt år

20201222_091017pngJag vill Önska alla mina fantastiska kunder och Samarbetspartners en Riktigt God Jul Och Gott Nytt år. Detta år har inte varit som Tidigare men jag har haft mer jobb än någonsin. Vi Fortsätter i samma bana och ökar och utvecklar ytterligare. Under 2021 Kommer jag anställa en till Sadelergonom som kommer jobba till att börja med 1 dag i Veckan i sitt område. Mer om det kommer att presenteras under våren. Jag får mer tid att genomföra några projekt och knyta an flera kontakter i branschen. Vi strävar efter att erbjuda alla ryttare och hästar en långsiktig lösning för friskvård och uppbyggnad och det är genom våran gedigna kunskap i Saddlefit 4 Life och mina 11 år i Branschen .

Jag jobbar heltid sedan många år tillbaka och ser alla ryttare och sadlar.

Jag följer upp och dokumenterar alla mätningar . Från Start och hur utvecklingen går. Vill ni ha en Ergonomisk Sadel för dig och din häst så tveka inte med att kontakta mig för ett besök. 

Vi Hörs 2021

/ Ulrika