Presentation av Equi Krafts Profil/Sponsor Ryttare Louise Lollo Magnusson Louise Lollo Magnusson
43 år Hippolog och srl 3
Har haft min 15 åriga valack Danny sedan oktober 2009. 

Vi har utvecklats tillsammans, tävlat upp till Intermediare 1 och har placeringar upp till Prix St George. Målen nu är att starta Intermediare 1B i år och på lite längre sikt Grand Prix. Med fortsatt stor hjälp av vår tränare Eva - Karin Oscarsson och nu även en sadel som möjliggör utveckling så ska det nog gå vägen

Jag kom i kontakt med Ulrika och DK sadeln när vi hade en sadel clinic på Skästa gård. Jag skulle bara vara visningsryttare under clinicen, men blev helt såld när min häst väldigt tydligt visade sin uppskattning till sadeln. Han har alltid haft svårt att komma upp fram och ta stöd men efter 15 min i DK, kändes det som om han ville åt rätt håll, vilket i slutänden var det som fick mig att investera i en egen DK!
Jag har haft stora problemet att få honom att bygga muskler över ryggen och att få sadlar att ligga riktigt bra och bara efter en månad i DK det vi en stor skillnad och det ska bli spännande att följa utvecklingen av min häst!

Bara det att man naturligt hamnar rätt i sadeln gör ju att belastningen på ryggen blir mindre dessutom upplever jag att luftstoppningen verkar stötdämpande vilket reducerar spänningar och man kan vara ännu mer följsam

Eftersom sadeln kan ändras oändligt många gånger och med sitt U- formade järn ger möjlighet till frihet att växa "åt alla håll" så känns det tryggt och lovande inför framtiden. 
Att dessutom ha hjälp av proffsiga Ulrika som även är intresserad av hästens välmående och ser en helhetsbild är en kombination som är vinnande!

Bilden nedan visar innan ( övre )och efter en månad med DK sadeln (nedan) vänster sida och höger sida,