Årets Prestation för EquiKraft 2020

29 december, 2020

Josefine och Esmara

Min häst Esmara (e.Brando ue. Remember) är ett sto född 2015. En känslig tjej med mycket humör som kräver en hel del av sin omgivning och inte minst sin utrustning. 

Jag köpte min schleese hiphop våren -19, precis innan Esmara fyllde 4 år. Jag var då skeptisk till konceptet att köpa en sadel som påstods kunna passa på henne under hela hennes liv, från växande unghäst till vuxen individ, men jag gav det en chans. 
Mitt bästa beslut som hästägare. Idag 1,5 år senare har min häst utvecklats och vuxit både på höjden och på bredden och vi har fortfarande samma sadel tack vare att den är så justeringsbar och Ulrikas professionella och noggranna tillpassning.
För mig som hästägare är det mycket tacksamt att inte behöva lägga enorma summor på nya sadlar var 6e månad för att hästen växer ur dem. Att investera i en sadel som går att anpassa vartefter hästen utvecklas är både ekonomiskt och hållbart i längden.  
Jag som person är extremt noga med att en sadel, som är den viktigaste delen i hästens utrustning, håller hög kvalitet och är bekväm för både mig och hästen. 
Jag älskar att rida i min schleese sadel och Esmara visar tydligt att hon trivs med att ha den på sin rygg. Jag har aldrig tidigare känt en häst vara så rörlig och nöjd med sin sadel, och detta kändes från första steget. Esmara får plats att röra sig och överlinjen får plats att jobba korrekt, en förutsättning för att bygga muskler och forma en växande häst för en hållbar framtid.

Jag ser fram emot många, många fler härliga ridturer och träningspass på Esmara med denna sadel som ger oss utmärkt stöd, passform och bekvämlighet.
Stort tack till Ulrika på Equikraft för toppen hjälp och service vid alla tillpassningstillfällen!

Mvh Josefine

Varje år utser jag en vinnare av Årets Prestation av EquiKraft med motivation God Ridning, Uppbyggnad och Friskvård för ekipaget. Detta Ekipage har utvecklats massor och sadeln har justerats ut flera gånger för hästen har byggt upp sig .

Kontakt
Telefon
Telefontider: Må–On 09.00–10:30
073-3166325
Epost
info@equikraft.se
EquiKraft AB
Ulrika Söderberg
Aspa 166
711 93 Lindesberg
Copyright © 2021 – 2024 Equikraft. All Rights Reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram