Equi Kraft Blir EQUIKRAFT AB

29 april, 2020

Från och med 1:a Maj övergår Equikraft till Aktiebolag . Jag har nu arbetat heltid i mitt företag i 3 1/2  år. Under våren har jag flyttat mitt lager till ny lokal och har ett showroom, Kontor och butik . Det går bra att boka tid för ett besök. 

Planer för hösten är i full gång och vi planerar att ha mindre grupper för utbildning inom sadeln, hästen,ryttaren och biomekanik och anatomi. Att läsa av rörelser är en del av det vi arbetar med Framför allt till hästägare och terapueter , massörer . Att komma tillrätta med grundproblemen löser många problem som hästägare . 

Är ni redan nu intresserade av att delta på utbildningen så kan ni skicka intresse anmälan här nedan för att få mer info och ev boka er plats. Det kommer vara max 5 deltagare per tillfälle .

Våren står inför dörren och en tid med Corona gör att jag jobbar gärna utomhus vid ok väder och vi tänker på avstånd. Jag tar emot sadlar för justeringar hemma och det går att få långdistans justeringar om så önskas. 

Jag håller några tränings tillfällen i Vår med inriktning Rehab i träning för hand och uppsuttet. Det finns ett fåtal platser kvar för det. Jag kommer ut till er

Det är föl tider och i år väntar vi föl här vilken dag som helst. Mycket Spännande och nu längtar jag. 

Jag hoppas att ni håller er friska och ta hand om er 
Använd formulär nedan för kontakt

Mvh Ulrika

Kontakt
Telefon
Telefontider: Må–On 09.00–10:30
073-3166325
Epost
info@equikraft.se
EquiKraft AB
Ulrika Söderberg
Aspa 166
711 93 Lindesberg
Copyright © 2021 – 2024 Equikraft. All Rights Reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram