God Fortsättning på 2020

9 januari, 2020

Ett nytt år och ett fantastiskt roligt och händelserikt 2019 är avslutat. 

Jag har haft en välbehövlig ledighet och tränat och tränat mina hästar . Som tur är så har vädret liknat mer vår en vinter och det är en fördel om man inte har ridhuS

Jag ser tillbaka på det som det var då mycket hände.  Ett mycket intensivt år med mer jobb än någonsin.

Januari startades med en heldag i Linghem med föreläsning och sadelutprovning. Jag var i Tyskland för Fortbildning. Några Intensiva månader och i Maj var det dax att ro iland en 5 dagars utbildning med Jochen Schleese  och ett Seminarium på Strömsholm. 

Några Föreläsnings dagar han jag med i Linköping och En I Laxå under andra halvan på året.

Sommaren var högtryck och jag kunde unna mig 1 vecka i Grekland innan nästa Kurs med KC LA PIERRE  5+3 dagar i Uppsala där jag och Cecilia var arrangörer för andra året. 

Vi åkte ner till Tyskland för mer fortbildning i September och träffade hela Teamet i Europa.  Det var sedan många resor ute i Landet och ja jag har en Chafför som kör några gånger i månaden så jag hinner med bokningar och kontorsarbete under resorna.

Många nyheter presenterades hos Schleese som Prolight, Let's Dance och Light Flight .

Jag har alla Modeller hemma för Provning.

I år Så Startar jag med 2 dagar i Nybro ( Kalmar) för sadelutprovningar och sadeljusteringar och Clinik om häst,ryttaren, sadeln.

Sen Veckan efter åker jag ner 4 dagar till Skåne för Sadeljusteringar, Sadelutprovningar och 2 Dagars Utbildning med Jochen Schleese som kommer till Saxtorp vet.

I april är det dax för min andra kurs med "Whole Horse Dissection med Sharon May-Davis

Intensiva dagar 7-24 under flera månader och jag har dessvärre fått boka av flera då jag inte hunnit med  gör att jag måste få in flera under samma dag för att hinna med efterfrågan och mina befintliga kunder.

Jag har tänkt hålla på dessa restider 

Så en gång i månaden är jag på Hjorthaga Rid anläggning i Skara jag hoppas att ni i närliggande kommun kan komma dit som det är nu så är jag i Skara, Lidköping, Skövde 3 -4 gånger i månaden. 1 gång i månaden är jag även på Hallasta Rk , Stockholm är jag 6 Gånger i Månaden , Örebro 1 gång i månaden, Nybro varanan månad, Skåne var tredje månad, Göteborg ( Inräknat är Nossebro, Alingsås, Tjörn ) 2 gånger i månaden, Norrköping 2 gånger i månaden, Småland Vimmerby var tredje månad, Gävle var tredje månad, Gnesta var tredje månad, Karlstad varannan månad, Västmanland 4 gånger i månaden, Jönköping var fjärde månad, Vikingstad var tredje månad, Halmstad var fjärde månad, Söderhamn var femte månad, Uppsala 1 gång i månaden, Värmdö varannan i månaden, Ekerö varannan månad, Enköping 1 gång i månaden , Eskilstuna var tredje månad, Falun var fjärde månad, Söderköping var tredje månad. Hova var fjärde månad, Linköping 3 gång och Listan är ännu längre...

Och i April Maj Väntar vi föl här hemma på gården

Jag pluggar även vidare inom I.A.E.P

Stort Tack för ett Galet bra år!

Jag älskar mitt jobb som ni säkert förstår

Vi Ses 

 

Kontakt
Telefon
Telefontider: Må–On 09.00–10:30
073-3166325
Epost
info@equikraft.se
EquiKraft AB
Ulrika Söderberg
Aspa 166
711 93 Lindesberg
Copyright © 2021 – 2024 Equikraft. All Rights Reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram