God Jul Och ett Gott Nytt År!

19 december, 2018

Jag vill önska er en riktigt God Jul och ett Gott nytt år!

Jag blickar tillbaka med stolthet och glödje för 2018.
Jag har fått förmånen att träffa många hästar och ryttare med olika problem men grund orsaken har som varit sadel relaterat. Med över 800 sadelutprovningar under åren så vet jag hur hästen byggs upp och induviduella lösningar för dig och din häst. Allt från Kissing spine hästar till rörelse störningar . Assymetrin hos hästen och hur vi bygger upp dem mer liksidiga. Ca 90% av mina mätningar vid första besöket visar att hästen är mer välutvecklad vänster sida över bogbladen. Vad innebär det för häst och ryttare i rörelse? Vad händer med hovarna ex. när assymetrin i vissa fall är över 3 cm?
Jag går inte in på det här men under 2019 kommer jag ge er mer detaljerad form antingen via utbildningar , föreläsningar och via sociala medier. 

Jag är tacksam över mina fantastiska Team ryttare som gör ett fint arbeta med att sprida kunskap och mitt arbete vidare. Så stort Tack till er än en gång!

Det har varit ett hektiskt men roligt år med många aktiviteter och resor ut i Hela landet. Jag ser en stor ökning av kunder i hela landet men Skåne och Göteborg ökar som allra mest just nu .
Skara-Skövde, Stockholm och Norrköping har jag absolut största kund kretsen och är där 2-3 gånger i månaden. Köping och Västerås som är på " hemmaplan" växer med. 

Jag Välkomnar 2019 
Under 2019 så startar jag den 6/1 med årets första föreläsning hos Jennifer i Linghem (Linköping)
Det är redan fullt på sadelutprovningarna under dagen. Se inbjudan på facebook. HÄR

Även jag kommer att ha en som hjälper mig med marknadsföring , ekonomi och omvandling till Aktiebolag. 

Några förändringar i mina resor kommer att behöva göras . Ofta 8 tim körning per dag för 2-3 hästar vilket gör 12-14 tim dagar .  Ca 200-300 mil veckan. 

Jag planerar att vara på några mässor under 2019

Jag ser framemot att Jochen Schleese kommer den 15/5-19/5 för utbildning av fler häst och ryttar ergonomer i Sverige. Ökningen är stor och jag välkomnar fler till Saddlefit4 Life akademin . Det finns platser kvar till utbildningen i Sverige. Gå in och anmäl er nu så det blir av. HÄR

I Augusti kommer KC LA Pierre IAEP tll  Sverige igen för 5 dagars utbildning. Jag och Cecilia är värdar och denna gång planerar vi in en föreläsning med KC. Läs mer om KC HÄR

Jag slutar året på Gymmet ! . Träning av mina hästar och umgås med familjen!

Ni kan nå mig på info@equikraft.se under ledigheten 

Må gott och vi ses 2019!
 

Kontakt
Telefon
Telefontider: Må–On 09.00–10:30
073-3166325
Epost
info@equikraft.se
EquiKraft AB
Ulrika Söderberg
Aspa 166
711 93 Lindesberg
Copyright © 2021 – 2024 Equikraft. All Rights Reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram