Seminarium med Jochen Schleese Saddlefit 4 Life® 17 Maj 2019

2 mars, 2019

Denna kväll bjuder vi in för ett unikt seminarium med Jochen Schleese Och 8 myths of saddle fitting

- de synliga och osynliga skador som de skapar-

Jochen Schleese är grundaren av Saddle fit 4 Life® och dess internationella nätverk av veterinärer, kiropraktorer, tränare, häst- och sadelergonomer som jobbar för att förebygga skador på häst och ryttare. Jochen Schleese forskning och arbete har han gett ut i bokform och är författare till den unika boken “Suffering in Silence”.

Saddle fit 4 Life® har internationella utbildningsprogram med certifiering, Jochen föreläser på regelbunden basis för veterinärer och på universitet runt om i världen.

De är ledande inom industrin när det gäller deras standard för sadelutvärderingar, analyser och teknikerna för sadel-tillpassning. För att öka medvetenheten av de under- liggande problemen, orsakerna till trauma, allt ifrån mindre till de mer allvarliga med förödande konsekvenser orsakade av sadlar, får vi ta del av enastående kunskap denna kväll.
Jochen Schleese’s, sadelmästare, CMS, CSFT, CSE, största uppdrag och passion i livet är att förebygga hästar och ryttare från långvariga skador och trauman. Samt att öka medvetenheten angående häst- och ryttar problem orsakade av dåligt anpassade sadlar och dåligt ohållbara lösningar på sadelproblem genom pedagogisk utbildning för ryttare, professionella och hästägare.

Detta är ett unikt tillfälle för Alla inom hästbranchen att ta del av, ett seminarium ensam i sin genre baserat på hästens biomekanik kontra sadlar och dess effekter
Välkommen!

Var: Knytpunkten Strömsholm
Datum: 17 Maj
Kl: 16:30-20:30
Pris: 495 kr. inkluderat kaffe och smörgås.
Betalning = Swish 123 389 7352 Alt. BG 5078-2242.
Ej återbetalningsbar.

 

Kontakt
Telefon
Telefontider: Må–On 09.00–10:30
073-3166325
Epost
info@equikraft.se
EquiKraft AB
Ulrika Söderberg
Aspa 166
711 93 Lindesberg
Copyright © 2021 – 2024 Equikraft. All Rights Reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram