Vinnare av Prestations Pris för EquiKraft 2021

15 januari, 2022

Vår väg tillsammans Trojs och jag fick varandra 2021 i februari . När jag var och provred honom tog jag självklart med min sadel sen tidigare. En Schleese flamenco då den är min kropps rehab verktyg.

Sadeln Passade toppen och vår resa började tillsammans ( för att både sadel och häst och jag passade)

Trojs har levt i det vilda i Lettland och räddades för ca 2,5 år sedan då förhållandena inte var hållbara för honom med flera hingstar i samma flock . Fick då träffa människor för första gången . För ca 1 år sedan börjades träning lite smått från marken sedan i början av februari kom han till Sverige utan att ngn visste hans historia . Var och tittade på honom såg att han var grön i ridningen och behövde mkt guidning

Men han visade mkt intresse av att vilja ta reda på vad jag ville erbjuda , kändes som det skulle kunna bli ett toppen teamwork

Med min sadel har jag lättare att guida , bli medveten om var och vad min kropp gör Den har gett min häst både nu och tidigare plats att utvecklas hindrar inga rörelser utan ger möjligheter. Sadeln har justeras in till min häst och eftersom han ändrar sig

Från början var Trojs omusklad och hans bakben var vinklade ut från mitten han var mkt tung i stegen och reagerade instinktivt ( självklart pga sin bakgrund) , detta har ändrats med hjälp av min sadel då den inte hindrar eller orsakar smärta samt att den ställs om efter att han utvecklas.

Vad vi mer gjort är 1 behandling ( Osteopat , för att hjälpa sådant som satt från början ) och med fme och Cr tänket i ridningen samt en duktig hovslagare .

Jag har sammanlagt ridit i den på 6 olika hästar och fått en positiv upplevelse av det på alla . Är supernöjd och märker direkt i min kropp om jag inte kan eller hinner rida i den , precis så ska det vara .

// Cornelia Kraft

Varje år utser EquiKraft en vinnare av Prestations pris och det innebär handlar om hästens uppbyggnad och friskvård för hästen och ryttaren. Med en väl anpassad sadel så kan hästen bli bättre i sin kropp av träning och likaså ryttaren.

Grattis Cornelia och vi ser fram emot 2022 och får följa er resa

För år 2021 har vi 2 Vinnare

Kontakt
Telefon
Telefontider: Må–On 09.00–10:30
073-3166325
Epost
info@equikraft.se
EquiKraft AB
Ulrika Söderberg
Aspa 166
711 93 Lindesberg
Copyright © 2021 – 2024 Equikraft. All Rights Reserved.
Hemsidan är skapad av AlizonWeb AB.
chevron-down linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram